Inaktiv platsannons

Gruppledare i Växjö

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Är du en kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad chef som vill växa i en roll där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass? Kanske känner du att du vill byta inriktning och arbeta i ett spännande terminalområde som är under uppbyggnad?

Bli en del av vårt team
Terminalen i Växjö som står klar i oktober 2018 ingår i Region Syd. Verksamheten består av en Paketterminal och en Styckegodsterminal. Som en av Gruppledarna på terminalen i Växjö verkar du för våra gemensamma framgångar i hela regionen.
Verksamheten kommer att delas in i tre skift. Det innebär att en del av arbetet kommer att ligga på obekväm arbetstid Genom ett kommunikativt ledarskap arbetar du aktivt med att coacha medarbetare i den dagliga produktionen

Du har vad som krävs
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår terminalverksamhet och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet.
Du har erfarenhet av att leda medarbetare, god produktions och processkännedom samt har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder (interna och externa) har på vår verksamhet. Du gillar att leda människor, utgår från gällande processer och bidrar med ständiga förbättringar. Som person är du ordningsam, noggrann och inte rädd att ta i när det behövs. Du levererar värde – genom att förstå och agera utifrån kundens perspektiv, göra prioriteringar och alltid ta ansvar för helheten. Som gruppledare arbetar du nära övriga gruppledare, gruppchefer och produktionschefer där ni tillsammans leder och följer upp den dagliga verksamheten, prioriterar och vid behov omfördelar resurser. Rollen som gruppledare innebär att man är delaktig i den dagliga produktionen. 

Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Logistik / Transport | Deltidsjobb