Inaktiv platsannons

Två IT Operations Specialist till SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

IT Operations Specialist

Strävar du efter nya utmaningar och är redo för nästa steg? Är du en driven och engagerad person som har god generell IT kompetens – då kanske detta är din nästa utmaning! Vi behöver nu förstärka vårt team med två IT Operations Specialists. Varmt välkommen med din ansökan!


 

Din nästa utmaning

SCA har ett flertal större och mindre produktionsenheter som samtliga är beroende av god tillgänglighet på kvalificerat IT-stöd. Den nya enheten för infrastruktur skall säkerställa god kvalitet och tillgänglighet för plattformstjänster, kommunikation, säkerhet och drift.


Som IT Operations Specialist har du ett övergripande ansvar för att säkerställa leverans och tillgång till IT-tjänster hos SCAs affärsenheter. I ansvaret ligger också att vid behov övervaka och samordna alternativt leda intern eller extern IT Operations personal.


Vi är på väg till en hyperkonvergerad miljö i våra datacenter, vår virtualiseringsplattform är VMWare. Vi använder flera System Center produkter och satsar på automatisering.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt god generell IT-kompetens. Utöver detta tror vi att du har arbetat ett par år som nätverksspecialist eller liknande. Du kan kommunicera obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Eftersom det kan bli aktuellt att samordna annan IT-personal är det ett plus om du har erfarenhet av att beställa tjänster och leda konsulter.


För att lyckas i den här rollen tror vi att du har god kunskap inom områden som VMWare, Citrix, Storage, Windows Server, Windows 10, OP5, SCOM, SCCM, SCSM, SCO, Skype, Exchange och OMS. Det är meriterande om du behärskar Powershell och har erfarenhet av automatisering.


Det är viktigt att du har rätt attityd och drivkraft som person, dina tekniska färdigheter är lika viktiga som ditt engagemang. Du behärskar blandningen av att arbeta i grupp och kunna vara självgående när det behövs. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Här får du jobba i ett team med engagerande kollegor på IT Infrastruktur. Du kommer också samarbeta med övriga delar inom SCA i olika projekt eller nätverk.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)