Inaktiv platsannons

Säljare - Skövde C

Om tjänsten

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Till vår butik i Commerce, Skövde söker vi en ny säljare som vill jobba extra med sälj och service! Har du annan sysselsättning och är intresserad ett extrajobb vid sidan av? 

SÄLJARE PÅ KAPPAHL

Vi på KappAhl arbetar alltid med kunden i fokus. Som säljare tar du initiativ till kundmöten där du hjälper och inspirerar kunderna till köp. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informerar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Tillsammans med ditt team har du ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

Socialt utåtriktad, älskar att ta kontakt med nya människor

Brinner för sälj och service, har som målsättning att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen

Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar

Talar svenska och engelska obehindrat

Butikserfarenhet är starkt meriterande, gärna inom modebranschen

Utbildning inom handel är ett plus

Då tjänsten är en anställning med timmar utefter verksamhetens behov, främst med tjänstgöring under helgerna söker vi dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VAD VI ERBJUDER

Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Det finns en särskild KappAhl-anda som sitter i väggarna hos oss. Den har vuxit fram under lång tid och genomsyrar allt vi gör. KappAhl-andan handlar om gemenskap och kreativitet, om mod och positiv energi. På KappAhl får du en arbetsplats där medarbetarna trivs.

ÄR DU INTRESSERAD?

Tjänsten är en visstidsanställning med timmar efter verksamhetens behov med tjänstgöring främst under helger och jul. Tillträde i november, enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Lina Karlsson, på telefon 0500 417180. Din ansökan ser vi fram emot senast den 04.11.2018 . Vi tar inte emot ansökningar i butik, men ser fram emot din ansökan via  www.kappahl.com .

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej