Inaktiv platsannons

UX Designer i Norrköping +1 till

... På Stadium E-commerce Development är vårt uppdrag att utveckla alla våra digitala plattformar, Stadiums, Stadium Outlets och Sneakers Points e-handelssidor. Vi ansvarar bå

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

På Stadium E-commerce Development är vårt uppdrag att utveckla alla våra digitala plattformar, Stadiums, Stadium Outlets och Sneakers Points e-handelssidor. Vi ansvarar både för frontend- och backendutveckling. Vi är ett kreativt och tekniskt gäng på fyra personer men med många kontaktytor i hela bolaget. Nu söker vi en erfaren UX-designer som vill bli en del av vårt team.

Din roll
Som UX Designer kommer du att ansvara för det grafiska uttrycket digitalt samt ansvarar för att ny funktionalitet höjer användarupplevelsen och följer varje koncepts guidelines. I rollen ingår även kravställning så väl internt som mot externa leverantörer och du har befogenheter att beställa och godkänna tjänster från externa samarbetspartners. I detta ingår att testa och verifiera frontendutveckling inom design, funktion och interaktion samt att alla marknader och koncept får samma förutsättningar för bästa användarupplevelse. Du är med och utvecklar Stadiums digitala plattform och att ta den till nästa nivå.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping +1 till
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)