Inaktiv platsannons

Controller Buying Department i Norrköping

... Stadiums inköpsavdelning ansvarar för köpa in sortiment som inspirerar och möjliggör för våra kunder till ett aktiv liv. Utöver det ansvarar den också för prissättning,...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Stadiums inköpsavdelning ansvarar för köpa in sortiment som inspirerar och möjliggör för våra kunder till ett aktiv liv. Utöver det ansvarar den också för prissättning, varulager samt varupåfyllnad till butik.

Din roll
I din roll som Controller kommer du att var en del i det team som arbetar med category management och som är affärsansvariga för samtliga sortiment på Stadium i butik och online.

Som Controller kommer du jobba med analyser som ligger till grund för att teamet ska fatta affärsmässiga beslut gällande budgetering, uppföljning, prisjusteringar och varulager. Du kommer i vardagen att jobba i tät dialog med kategoricheferna och stötta dem med de analyser som krävs för att optimera affären inom deras ansvarsområden. Du kommer också att kunna vara involverad i olika utvecklingsprojekt. Ditt viktigaste verktyg kommer att vara Excel i kombination med Stadiums BI.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)