Inaktiv platsannons

Företagsrådgivare i Borås

Om tjänsten

Om jobbet

Som företagsrådgivare har du ansvar för en egen kundstock och du arbetar med företagsanalyser, rådgivning, finansiering, placeringar och försäljning utifrån ett helhetsperspektiv för varje enskild kund. Din uppgift blir att utveckla affärer med befintliga företagskunder samt att aktivt söka intressanta affärer med nya kunder. Du är lyhörd och social med förmågan att skapa tillit och förtroende.

Utbildning och erfarenhet

Du har redan god erfarenhet av företagsaffärer eller företagsrådgivning. I ditt tidigare yrkesliv har du lärt dig vikten av nätverksbyggande för att nå framgång i affärer. Du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Du har akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens och vi ser gärna att du är Swedsec-licensierad.

Varför jobba med oss?

På Sparbanken Sjuhärad jobbar vi utifrån en tydlig vision om att vara en närvarande del av och aktivt bidra till ett konkurrenskraftigt Sjuhärad, vill du vara en del av detta?

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare.

Ytterligare information

Frågor om tjänsten besvaras av Martin Svärd, Kontorschef Borås tel. 033-16 68 48 eller Petter Hedihn, Chef Företagsmarknad, tel. 033-16 68 25.

Din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev skickas via e-post till senast den 9 november.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)