Inaktiv platsannons

Systemspecialist till Tele2! i Kista

Om tjänsten

Just nu letar vi efter en Systemspecialist till gruppen Infrastructure Applications. 
 

Vi tror att du är bekväm med Linux och vi önskar att du har goda Scripting-kunskaper, helst i Python och Bash. Du har givetvis grundläggande kunskaper kring nät och du tror därmed att framtiden finns i det du redan gör!

 

Du är också eftertraktad av oss om du har kunskap inom Elasticsearch, DNS:er, cloud och automation. Vi har ett växande ansvar inom våran centrala logging platform Elasticsearch och är i stort behov av kunskap inom loggning och statistik.

 

I övrigt är Infrastructure Applications-teamet inom Tele2 ansvariga för design implementation och operation av plattformar och infrastruktur. Teamet hanterar ett stort antal system som består mestadels av open source och in house utvecklade system.  DevOps-teamet inom infrastructure applications är specialiserade på infrastruktur-lösningar inom företaget, där allt är möjligt. Här får du möjlighet att ligga i framkanten av företagets tekniska lösningar och vara med där det händer. Tidvis kan vårat arbete vara intensivt, därför är trivsel och sammanhållning i gruppen av högsta prioritet. Utöver formella kriterier såsom erfarenhet och kompetens, lägger vi stor vikt på din personlighet.

 

 Vi ser gärna att du är väl kunnig inom…

- Linux administration

- Scripting

 

Vi ser även att du har eventuellt har kännedom inom…

- IP networks

- Open-source software

- Databases

- Storage

- Cloud op

- Elasticsearch

 

Ta chansen att jobba i ett dynamiskt och erfaret team!

 

Om du väljer att, utifrån ovan, kontakta oss kommer du att mötas av vårt fantastiska gäng där vi alltid ser till att fylla dagen med en stor portion humor blandat med mer eller mindre hektiska perioder. Vi underhåller ca 60 system och 250 servrar av olika slag vilket också innebär fysiskt jobb i datahallar.

 

Tjänsten är placerad i Kista. Välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

The facts
City Stockholm
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 3
Share this job

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb