Inaktiv platsannons

Tekniskt Säljstöd Networking i Göteborg

Om tjänsten

Tele2 Business och gruppen Enterprise Solutions söker en driven medarbetare inom området datanätskommunikation med huvuddelen inom Ciscos networkingutbud (LAN, WAN, WIFI, Security). Enterprise Solutions är en del av avdelningen Business Sales Operations och är ansvarig för de tekniska delarna i Tele2s större affärer, vilket består i att säkerställa att företagskunder erbjuds rätt lösning och till rätt pris!

 

Ansvar och arbetsuppgifter 
 

Enterprise Solutions är en viktig del av säljteamet, vilket innebär ett nära samarbete med Account Managers. Vi agerar som säljstöd genom att tillföra teknisk specialistkompetens i olika skeden av försäljning och kundförvaltning. Här är några exempel på vad du kommer att arbeta med i din roll som tekniskt säljstöd;

  • Du arbetar med framtagning av tekniska lösningar, kostnadskalkyler och texter till offerter.
  • Du granskar kundbehovet, förstår vad som driver kostnader och vad som går att realisera eller inte.
  • Du tänker kreativt kring lösningen för ett givet kundbehov, konkurrensbild eller andra förutsättningar.

 

Kompetenser och personliga egenskaper
 

  • Du är utbildad ingenjör eller har erfarenhet av datanätskommunikation inom områden såsom LAN, WAN, WIFI, Security. (främst inom Ciscos produktutbud).
  • Du har eventuellt gått på Högskolan Väst - Ciscoakademin
  • Du har goda kunskaper inom Office-paketet och då framförallt Excel.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
  • Du är strukturerad, analytisk och noggrann men också driven och resultatinriktad med hög arbetskapacitet.

 

Är du en av oss?
 

Det som ständigt driver vårt företag framåt och som är din nyckel till framgång hos oss är vår unika företagskultur ”the Tele2 Way”. Kulturen bygger på våra värderingar – där flexibilitet, öppenhet och kostnadsmedvetenhet är några av dem. Flexibilitet för oss betyder att du lyssnar på kunderna och att du älskar förändring. Med öppenhet menar vi att du är prestigelös samt trivs med rak och ärlig kommunikation. Kostnadsmedvetenhet innebär att du alltid försöker hitta smarta lösningar och utmanar alla kostnader. Din specifika yrkeskompetens är lika betydelsefull som att du kan agera enligt ”the Tele2 Way”.

 

 

Det här är vad Tele2 kan ge dig…
 

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. 

 

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

 

… vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

 

 

Tjänsten är företrädesvis placerad i Göteborg.

 

Välkommen med din ansökan senast den 11 Nov 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att få träffa dig!

The facts
City Göteborg
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 7
Share this job

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Deltidsjobb