Inaktiv platsannons

Skadereglerare Rättsskydd och Ansvarsskador i Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten


Skadereglerare till Rättsskydd och Ansvarsskador Malmö


Beskrivning av tjänst:

Vi söker nu två skadereglerare till vårt team i Malmö som reglerar Rättsskydd- och Ansvarsskador för våra privatkunder. Din uppgift blir att reglera ansvar- och rättsskyddsskador utifrån gällande försäkringsvillkor, lagar och praxis.

Tjänsten ingår i organisationen Claims Center 2nd Line som består av fem team som arbetar med olika typer av skadeärenden såsom komplexa privat- och företagsegendomsskador, personskador, rese- och kortförsäkringsskador samt överfallsskador.

Tjänsterna avser en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader och ett vikariat på ca 8 månader. Arbetet är på heltid och dagtid.

Du kommer att sitta i ett kontorslandskap i Trygg-Hansas ljusa lokaler i centrala Malmö.


Ansvarsområde

Arbetet innebär primärt att reglera skador över telefon via inkommande samtal från Trygg-Hansas kunder. I din roll som skadereglerare kommer du att ansvara för hela skadeprocessen. I arbetet ingår registrering av skada, utredning av försäkringsomfattning och skadeståndsskyldighet, kontakter med kunder, kravställare och ombud samt slutreglering och betalning av skada.

Arbetet innebär även att informera våra kunder hur försäkringen allmänt fungerar. Arbetet innehåller således både komplicerat juridiskt och tekniskt arbete såväl som en del enklare administrativa uppgifter. Utöver detta kommer du att, tillsammans med övriga teamet, driva utvecklingen inom ansvar-och rättsskyddsskaderegleringen framåt.


Din profil

Vi vill att du som söker tjänsten har en juristexamen och/eller erfarenhet av ansvar- och rättsskyddsskadereglering.

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och har en förmåga att fatta beslut. Vi vill att våra kunder ska uppleva en enkel och smidig skadehantering samtidigt som de ska känna att vi genuint bryr oss.

Du är social, lösningsorienterad, och nyfiken och du drivs av att utmana dig själv till att leverera toppresultat. Du ska även ha en mycket god kommunikationsförmåga såväl i tal som i skrift och det är viktigt att du trivs att arbeta med mycket kundkontakt. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare som tar stort ägarskap för dina egna såväl som teamets leveranser och tycker om att arbeta mot tydliga mål med regelbunden coaching och feedback. 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)