Inaktiv platsannons

Elektriker - Vattenfall Services i Väröbacka

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande arbete som Elektriker inom elkraftsområdet. Du får goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.
 
Ditt ansvar som Elektriker
 
Som elektriker utför du arbeten på uppdrag av kund. Dessa innefattar bland annat:
 
• Arbete med nyinstallationer och ombyggnationer
• Förebyggande och avhjälpande underhåll inom elanläggningar.
 
Du arbetar bland annat inom belysning, skåpmontage, transformatorer, kabelmontage, centraler, felsökningar och reparationer.
Många arbeten drivs som projekt och jobben utförs både inomhus och utomhus.
Vi arbetar i team men utför också en hel del uppdrag självständigt. Uppdragen kan variera från någon dag till flera månader som elektriker utför du arbeten på uppdrag av kund.
 
Som Elektriker behöver du följande kvalifikationer
 
Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbeten som nyinstallationer och felsökning. Du behöver en teknisk elutbildning på minst gymnasienivå, KY-utbildning eller annan vidareutbildning är meriterande.
 
Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA 14, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning. Har du även AMS-utbildning eller andra speciella erfarenheter som t.ex. ledande montör, högspänning, ställverk, kunskaper inom automationsteknik, erfarenhet av elektriskt underhåll från industrin är det meriterande.
Som person är du ansvarstagande med ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du har lätt för att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra, både internt och externt. Du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk. Du bidrar aktivt till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste.
 
Du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat. Körkort B är ett krav.
 
Placeringsort: Väröbacka
 
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 11 november, 2018. 
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väröbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Väröbacka | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)