Inaktiv platsannons

Beredare - Vattenfall Services AB i Nyköping

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Är du Beredare och vill vara med och utveckla Vattenfall Services?
 
Nu söker vi dig som idag är en erfaren beredare inom ledningsunderhåll och eldistribution, eller så är du kanske tekniker och söker en ny utmaning och vill utvecklas inom en roll som beredare.
 
Rollen som Beredare
 
Tjänsten innebär att du arbetar med att bereda och till viss del projektera all verksamhet inom eldistributionsnät 0,4-24kV, gällande nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabelnät samt i nätstationer.
I arbetet ingår att hantera tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, tillstånd, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Det kan även bli aktuellt att vara med och ta fram underlag för offerter och anbud. Som beredare förväntas du även aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta etablera och utveckla verksamheten. Tjänsten kan komma att innebära resor inom vår region.
 
Dina kvalifikationer som Beredare
 
Du är en erfaren beredare med några års erfarenhet. Alternativt är du idag tekniker inom ledningsunderhåll och eldistribution och vill utvecklas för att anta en roll som beredare. I grunden har du el-teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.
Meriterande är om du har projektörskunskap och erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete samt kännedom om EBR. Beredningarna utförs i datormiljö och det är viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna.
 
För att lyckas hos oss och i den här rollen krävs det att du är en driftig, öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta med olika funktioner. Du trivs med att axla frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet. Hög serviceanda är viktigt och att du är en person som ser möjligheter. Du talar och skriver svenska flytande och gärna också engelska. B-körkort är ett krav.
 
Placeringsort: Båberg
 
Välkommen med din ansökan senast den 6 januari 2019.
 
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Emma Wallentin, 070-568 73 16.
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofie Arneson, 072-452 45 82.
 
Fackliga representanter
Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se
 
Följ oss gärna!
 
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)