Inaktiv platsannons

Systemtekniker IT-infrastruktur till Svensk Kärnbränslehantering AB i Solna

Om tjänsten

Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. Våra ägare är desvenska kärnkraftsföretagen.

Enhet IS-IT ger stöd till verksamheten via tillhandahållandet av säkra och effektiva IT-lösningar. Enheten ansvarar för tillgänglighet av befintliga informationssystem samt införandet av nya system och tjänster i enlighet med verksamhetens behov.
 
Till vår grupp, infrastruktur och support, söker vi nu en driven och engagerad systemtekniker som vill vara med och utveckla verksamheten
 
Gruppen ansvarar för leverans av en säker och stabil IT-miljö. Arbetet omfattar drift och utveckling av IT-infrastrukturen samt ansvar för servicedeskfunktion. Som medarbetare i vår grupp arbetar du både tillsammans med erfarna tekniker och enskilt med ansvar att lösa komplexa problem i samverkan med övrig verksamhet.
 
Arbetsuppgifter:
  • Planera och genomföra installation, underhåll och felsökning i vår IT-infrastruktur
  • Ge tekniskt stöd och rådgivning till projekt kring IT-infrastruktur och erbjuda lämpliga lösningar som säkerställer en effektiv och säker drift
  • Arbeta proaktivt med att förbättra och optimera IT-infrastrukturen
Dina kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant eftergymnasial examen eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har några års arbetslivserfarenhet samt kvalificerad kunskap inom både design och implementering av IT-infrastruktur och drift. Fördjupade kunskaper inom något av områdena Storage/Backup, IT-säkerhet och/eller olika typer av virtualiseringsteknologier är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där förmågan att arbeta lösningsorienterat, engagerat och strukturerat värdesätts.

För att lyckas i rollen krävs att du kan prioritera din egen tid och få saker utförda även vid ett högt arbetstempo. Du har en mycket god social kompetens, är lyhörd och kommunikativ. Du har förmågan att ta egna initiativ och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Tjänsten kräver god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Körkort B är ett krav. SKB:s ledningssystem är på svenska varför även tillräckligt goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Placeringsort
Solna, Oskarshamn eller Östhammar

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)