Inaktiv platsannons

Driven & teknikintresserad Projektledare i Kiruna

Om tjänsten

Du blir en del av ABB:s Industrial Automation Service enhet. ABB har en rikstäckande serviceorganisation som erbjuder snabb, korrekt och kvalificerad service. ABB Service medverkar till att optimera anläggningars drift och producerad volym, bland annat genom uppgraderingar, studier, analyser och utbildning inom teknikområden som drivsystem, motorer och generatorer, kraft-, robot- och styrsystem. Med förebyggande underhåll och teknik i framkant skapas kontroll över tillgänglighet och driftskostnader. Vi söker dig som vill arbeta inom Styrsystemservice. Vi arbetar först och främst mot gruv-, process- och tillverkningsindustrin samt fokuserar på säkerhet, tillväxt och samarbete. Framtida utmaningar är att bibehålla vår starka position lokalt samt fortsätta att utveckla våra smarta servicetjänster.

Uppgifter :

Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB? Rollen erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter och som en länk mellan kunder och ABB kommer du att ha en utåtriktad, omväxlande och social roll som innebär mycket nätverkande, där både interna och externa kontakter blir en naturlig del av din vardag.

Som projektledare arbetar du tätt ihop med säljare och övriga projektmedlemmar, planerar och levererar projekt till våra kunder. Du har hand om planering, ledning och uppföljning av projektet samt ansvarar för att projektets leveranser sker med rätt kvalitét, rätt tidpunkt och till budgeterad kostnad. I dina uppgifter ingår att se och hantera risker innan de orsakar förseningar eller merkostnader.

Ditt uppdrag omfattar också ansvar för utvalda serviceavtal, där vi utvecklar långsiktiga värdeskapande relationer samt innovativa tjänster tillsammans med våra kunder inom industri, energi och infrastruktur.

Placeringsort Kiruna eller Luleå.

Krav:

Vi söker dig med teknisk högskole- eller universitetsutbildning, alternativt med motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare arbetat i en ledande befattning, är det starkt meriterande.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du en naturlig ledare med starkt driv, god samarbetsförmåga och utmärkta kommunikativa färdigheter. Du arbetar strukturerat och är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Samtidigt bidrar du till att alla trivs på jobbet och har förmågan att inspirera teamet att jobba mot nya mål och utmaningar.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)