Inaktiv platsannons

AWA söker IP Coordinator/Paralegal med inriktning på patent i Göteborg

AWA söker IP Coordinator/Paralegal med inriktning på... Om... AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med n...

Om tjänsten

AWA söker IP Coordinator/Paralegal med inriktning på patent

Om verksamheten
AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. AWA:s kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Med 170 patentingenjörer, jurister och immaterialrättsexperter finns djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster inom patent, varumärken, design och upphovsrätt. AWA grundades i Sverige 1897 och har i dag 300 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Kina. År 2017 var omsättningen 659,5 miljoner kronor. Läs mer på www.awa.com.

AWA söker nu en IP Coordinator/Paralegal med inriktning på patent till kontoret i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som IP Coordinator arbetar du tillsammans med företagets konsulter i flera olika kundrelationer och bidrar till att bygga och fördjupa dessa relationer. Du kommer att ha kontakt med både kunder, myndigheter och externa ombud. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att bestå i att ta emot och koordinera korrespondens samt bedöma åtgärder, hantera och följa upp tidsfrister, ge enklare rådgivning samt dokumentera information och frister i system.

Vem är du?
AWA söker i första hand dig som kan yrket och har flerårig erfarenhet inom samma bransch från byrå, bolag eller liknande. I din yrkesroll är du affärsmässig, noggrann, ansvarstagande och effektiv. Du är van vid att prioritera, tycker om att följa processer och har ett proaktivt förhållningssätt. Som person är du tålmodig, lätt att samarbeta med och trivs med att arbeta i ett högt tempo samt att driva ärenden framåt. Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Du erbjuds
Som IP Coordinator på AWA blir du välkomnad till en miljö där du möter intressanta innovationsföretag och där du blir kollega med dedikerade specialister inom patent, varumärken, design och affärsutveckling. Du erbjuds en spännande och självständig roll med stort eget ansvar. Som anställd har du goda möjligheter att vidareutveckla dina personliga och yrkesmässiga färdigheter och ges dessutom tillfälle att bli delägare i företaget. Tjänsten är placerad vid AWA:s centralt belägna kontor i Göteborg.

Start
Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Göteborg
Västra Götaland

I denna rekryteringsprocess samarbetar AWA med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031–7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej