Inaktiv platsannons

Företagsrådgivare i Värnamo

Om tjänsten

Om oss

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Vi är en inkluderande bank med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder.

Det gör oss till Sveriges största bank till antalet kunder och ger oss en ledande ställning även i våra övriga hemmamarknader Estland, Lettland och Litauen. Som en stor bank är vi en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där vi verkar. Vi har ett djupt engagemang i att bidra till en sund och hållbar finansiell utveckling både för våra kunder, våra ägare och för samhället i stort.

Värnamo, Gislaved och Gnosjö är viktiga kommuner, och de är en del av den berömda Gnosjöandan. Våra kommuner präglas av entreprenörskap och framåtanda. Vi har ett stort antal ägarledda bolag inom olika sektorer, många inom tillverkningsindustri. Det är ett spännande område där vi, som bank, har stora möjligheter att växa.

Om jobbet

Vi söker dig som har en stark ambition att utveckla våra kundrelationer, där nöjda kunder är ett centralt begrepp. Du är serviceinriktad och noggrann samt har lätt för att samarbeta med såväl kunder som kollegor. Som företagsrådgivare hos oss kommer du ansvara för att utveckla och vårda din egen kundbas såväl som att arbeta aktivt med prospektering.

Arbetet kräver hög kompetens vad gäller social förmåga, egen drivkraft, planeringsförmåga och struktur. Du bör även ha god analytisk och strategisk förmåga, vara kreativ och en god kommunikatör.

Du är en utåtriktad och lösningsorienterad person som har ett brinnande intresse för ekonomi och kundrelationer. Du agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå kontorets och företagsgruppens uppsatta mål. Du får genom rollen en stor möjlighet till egen utveckling.

Varför jobba hos oss? – Erik Larsson och Eva Fälth

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete på en marknad som präglas av en genuin företagaranda. Vi har kontor med ett öppet klimat och högt arbetstempo. Viktiga egenskaper som vi vill se hos dig är stark drivkraft, att du har en positiv attityd och en förmåga att ta ansvar.

Vi är en engagerade och närvarande chefer som ger ansvar och involverar. Vi förväntar oss att du brinner för att överträffa kundens förväntan och för att göra affärer.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värnamo
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Värnamo | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)