Inaktiv platsannons

Tekniker och Ingenjörer Elkraft - Vattenfall Services i Hallsberg

Om tjänsten

Vattenfall Services växer och behöver dig!

Vi har haft stor framgång i tilldelningen av nya avtal vilket innebär att vi behöver växa! Vi ska rekrytera ett antal personer med elkraftskompetens i Stockholm, Södermanland, Östergötland och Närke och söker både erfarna och nyutexaminerade! Hos oss har du möjlighet att arbeta med kunder som Trafikverket, SvK, Eon, Ellevio och Vattenfall Eldistribution.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet och självständighet är nyckelbegrepp. Vi växer kraftigt i Stockholm, Södermanland, Östergötland och Närke.

Vi erbjuder Dig ett tryggt, självständigt och omväxlande arbete. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är Du den vi söker?

Din roll hos oss:

Hos oss kommer du att vara en viktig person vid utförandet av våra kunduppdrag. Det kan innebära förebyggande underhåll i stationsmiljö. Det kan också handla om felsökning och felavhjälpning i våra kunders anläggningar. Även om- och nybyggnationer är vanligt förekommande.

Dina kvalifikationer:

Vi söker Dig som trivs med frihet under ansvar och drivs av utmaningar, lösa problem och nå uppsatta mål. Du är serviceorienterad och tycker om att arbeta både på egen hand och i nära samarbete med kollegor.

Du har erfarenhet och kunskap inom elkraft, statiska eller roterande omriktare/omformare, transformatorer, reläskydd, brytare och frånskiljare samt kommunikation. Är du dessutom specialist inom något område så är Du extra intressant för oss!

Du har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i skrift och tal. Körkort B erfordras.

Publicerad den

19-04-2019

Extra information

Ort
Hallsberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hallsberg | Örebro län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis