Inaktiv platsannons

IT-tekniker i Jönköping

Om tjänsten

IT-tekniker Jönköping
Sista ansökan 2018-11-25

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som it-tekniker med fokus på it-infrastruktur. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
Har du ett brinnande intresse för it och erfarenhet av kundhantering och it-infrastruktur? Vill du ingå i ett team av konsulter som har en bred teknisk repertoar där du får ett värdefullt utbyte av kunskaper och en stor frihet att forma din egen roll i samråd med dina kunder? Då är detta något för dig!  
 
Rollen som it-tekniker innebär att du tar dig an en rådgivande teknisk roll där du har ett helhetsansvar för kundernas tekniska lösningar. Du får stor variation i kunderna du möter och ditt uppdrag blir att fungera som ett utökat stöd till dina kunders it-ansvariga, men även till deras användare. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som it-tekniker är:  
• Vara teknisk rådgivare  
• Helhetsansvar för tekniska lösningar  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Du ser alltid till kundens bästa och vet du hur ska skapa en kundupplevelse i landslagsklass. Med din pedagogiska förmåga lyckas du förklara och kommunicera väl för att andra förstår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som it-tekniker bör du ha följande kompetens:  
• Minst tre års erfarenhet inom it-infrastruktur  
• Goda kunskaper inom Microsoft OS (Windows 10) och Office 365  
• Kunskaper inom Windows Server, AD, Hyper-V/VMware samt nätverk (Cisco/HPE/Fortinet)  
• Erfarenhet av kundhantering och koordinering  
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)