Inaktiv platsannons

Butikschef i Borlänge

Om tjänsten

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Som Butikschef är du ansvarig för butikens framgång och hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum.

Bli en av oss

Vi som jobbar på Axfood Snabbgross är stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi en Butikschef till vår butik i Borlänge. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.

Det här får du göra

Ditt huvudansvar som Butikschef blir att göra butiken till en inspirerande arbetsplats där kunden står i centrum och där du tillsammans med dina medarbetare skapar kundnytta och lönsam merförsäljning. En viktig del av ditt jobb blir att ser till att dina medarbetare utvecklas och trivs, växer och bidrar till en positiv kundupplevelse. Som chef ska du även ha ett helhetsansvar för butiken och för att affärsidén förverkligas. Med ansvar för försäljning, bruttovinst, kostnader, resultat och budget ska du driva arbetet framåt mot de fastställda målen. I rollen ingår också att göra uppsökande besök hos kund.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas behöver du vara en coachande chef som tillsammans med din ledningsgrupp skapar delaktighet och kommunicerar på ett tydligt sätt. Att du är matintresserad, bra på att driva lönsam försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning i rollen. Självklart är du en handlingskraftig och ansvarstagande ledare med positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när det uppstår, men även att du fångar upp och förverkligar förbättringsförslag. Det är ett krav att du har arbetat inom handeln och är van att arbeta med budget och resultat. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och är bra på att driva försäljning och utveckla lönsamma affärer. Givetvis ska du känna till och vara van vid att följa rådande lagar och avtal. B-körkort krävs.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb