Inaktiv platsannons

Talent Acquisition Partner i Solna

Om tjänsten

Är du redo att anta utmaningen att attrahera och rekrytera rätt medarbetare som möjliggör oss att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Vi söker nu en erfaren Talent Acquisition Partner som är riktigt vass på Rekrytering och Employer Branding, som vill ta nästa steg i karriären och ha en central roll i HR-organisationens arbete att säkerställa företagets talangförsörjning.

Om tjänsten
För att stärka vårt team People Development söker vi nu en Talent Acquisition Partner som kommer att ha en delad roll inom både proaktiv Rekrytering och Employer Branding. I din roll som Rekryteringsspecialist kommer du att leda ett brett utbud av rekryteringsprojekt från start till slut – lokalt, centralt och globalt. Du blir en viktig partner till koncernens chefer där du, genom att stötta och utmana, ser till att BillerudKorsnäs rekryterar rätt medarbetare. I din roll som Employer Branding Specialist har du ett ledande ansvar för vår Employer Branding process, våra samarbetspartners och att vara en stark ambassadör internt. Mer om rollen kommer nedan:

Rekrytering:

Employer Branding:

Du kommer att vara baserad i Solna och vara en del av ett internationellt HR-team

Kvalifikationer

Vi tror att du har:

Personliga egenskaper
Du är en driven ”people person” som har förmågan att bygga relationer både internt och externt. I din roll trivs du med att arbeta både självständigt och i team för att nå resultat. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en drivkraft att kontinuerligt lära dig mer om företaget och dess omvärld för att attrahera och hitta rätt framtida medarbetare. Slutligen har du både en kreativ och strategisk sida med en förmåga att tänka nytt och bidra till nya initiativ.

Vi eftersträvar och värdesätter mångfald på vår arbetsplats!

Urval sker kontinuerligt, sista dag för ansökan är den 25e november 2018.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej