Inaktiv platsannons

STUDENTMEDARBETARE EKONOMIAVDELNING Arlöv

Om tjänsten

Vad söker vi?

Vi söker en ekonomistudent som är intresserad av att arbeta hos oss på Hiltis ekonomiavdelning under ledighet från studierna samt löpande under terminen.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett gott rykte världen över för våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 28.000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Som studentmedarbetare är du en del av ekonomiavdelningen, som består av sex personer baserade i Arlöv. Vi har även ett nära samarbete med vårt Shared Service Center beläget i Manchester. Din roll blir att supportera övriga medarbetare på avdelningen med diverse arbetsuppgifter. Detta kan t ex innebära arbete med kundreskontra, leverantörsreskontra, diverse analyser och projekt.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som studerar en möjlighet att få relevant arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Senare efter avslutad utbildning finns det många spännande möjligheter på Hilti, både i Sverige och internationellt.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Vi önskar att du:

  • För tillfället håller på att utbilda dig till ekonom. Vi ser gärna att du har 1-2 år kvar av dina studier.
  • Är tillgänglig för arbete både under ledighet från studierna samt löpande under terminen, ca en gång i veckan (skiftande beroende på studierna).
  • Har förmågan att arbeta självständigt, men ser också vikten av att fungera väl i ett team.
  • Har god IT-kompetens.
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.

Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Olofsson, Finance Business Partner, på 0767-89 76 14.

Intresserad av att söka eller få reda på mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlöv
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej