Inaktiv platsannons

Utvecklingschef till SCA Skog, Västerbottens skogsförvaltning i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Utvecklingschef

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom förvaltningen och SCA Skog. Tjänsten är underställd skogsförvaltaren och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Stationeringsort är Umeå med tillträde enligt överenskommelse.

Din nästa utmaning

Som utvecklingschef har du huvudansvar för vårt miljöledningssystem och du ingår i SCA Skogs nätverk för miljöfrågor. Du leder och samordnar förvaltningens arbete med interna och externa revisioner. Du är också med och bidrar till utvecklingen av förvaltningen gällande arbetssätt och rutiner. Vidare driver du och leder förvaltningens förbättringsarbete vars behov och inriktning kan variera över tid. I tjänsten ingår även personalansvar för 1-3 medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskolekompetens inom skog samt några års arbetslivserfarenhet från skogligt fältarbete. Du är insatt i systematiskt förbättringsarbete och vet hur du omsätter det i praktisk drift. Som person är du lyhörd och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är pedagogisk och drivs av att förbättra resultat. Du har ett strukturerat arbetssätt och stort eget driv. Tjänsten är underställd skogsförvaltaren och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Stationeringsort är på förvaltningskontoret i Umeå och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)