Inaktiv platsannons

Rådgivare i Halmstad

Om tjänsten

Om jobbet

Vi behöver nu rekrytera nya kollegor till våra grupper i Halmstad. Då kundnöjdhet är vårt största och första fokus blir ditt uppdrag som kundrådgivare hos oss att skapa mervärde för både nya och befintliga kunder genom att i varje kundmöte agera proaktivt och föreslå nya lösningar som överträffar kundens förväntningar. Du kommer att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster samt guida kunder i våra digitala tjänster. Det är viktigt att du i varje möte skapar ett förtroende som leder till långsiktiga relationer och till att kunden har en sund och hållbar ekonomi över tid.

Våra öppettider är dygnet runt, men du kommer att schemaläggas mellan 06,45-23,15. Vi har öppet årets alla dagar, vilket innebär att du kan bli schemalagd även på helger.

Vem är du?

Vi söker dig som är positiv, brinner för service och har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är engagerad, ansvarstagande och strävar efter att hitta nya möjligheter hos varje kund. Du gör alltid ditt yttersta och triggas av sunda affärer, nöjda kunder och att överträffa förväntningar. Du vill bidra till att utveckla våra kunders ekonomi genom hög kvalité och med kundnöjdhet som mål. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

Vi ser gärna att du har ett stort ekonomiskt intresse. Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Swedsec licens är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper:
  • Du har mycket energi och är social, positiv och utåtriktad
  • Du har lätt för att skapa förtroende i kundmöten
  • Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa nöjda kunder och goda resultat
  • Du är initiativtagande och har en stark egen drivkraft
  • Du har en förmåga att snabbt kunna se och förstå kundens behov och hitta matchande lösningar

Varför arbeta hos oss?

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö med flexibla arbetstider. Du får många kollegor och ingår i ett team där alla hjälps åt. Vi arbetar för att göra kundmöten i världsklass där vi strävar mot gemensamma mål och där varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå framgång i teamet. Du får ett synligt och nära ledarskap där vi vill vara ett bra stöd för dig och vi arbetar kontinuerligt med din personliga utveckling. Vi förväntar oss att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.


Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)