Inaktiv platsannons

Projektledare- Vattenfall Services i Jönköping

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi har haft stor framgång i tilldelningen av nya avtal och projekt vilket innebär att vi behöver växa. Vi söker projektledare inom ledningsunderhåll /projekt.

Din roll som projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare för felavhjälpning, projekt och underhåll inom spänningsintervallet 0,4 -40 kV. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter, arbetsmiljö, hantering av budget, tidsplaner och uppföljning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:

• Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt.

• Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.

• Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt.

• Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.

• Säkerställa att våra marknadsledande miljö och arbetsmiljörutiner följs.

Dina kvalifikationer som projektledare
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten. Du har i grunden teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter, KY-utbildning eller annan vidareutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.
Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)