Inaktiv platsannons

Provledare i Ludvika

Om tjänsten

Ta tillfället i akt att börja jobba på STRI, ett oberoende ackrediterat högspänningslaboratorium med kunder från hela världen. STRI är en del av Power Grids division HVDC. Power Grids divisionen är världens ledande leverantör av kraft- och automationsprodukter, system och servicelösningar för hela värdekedjan från kraftproduktion till överföring och distribution av el. Erbjudandet omfattar transformatorer, HV-produkter, system för kraftöverföring och lösningar och automation för integration och sammanlänkande nät - för att möjliggöra en starkare, smartare och grönare nät. HVDC (High Voltage Direct Current) är en affärsenhet inom ABBs Power Grids-division belägen i Ludvika. Enheten utvecklar, tillverkar och säljer DC-överföringssystem på en global marknad. Denna ABB-utvecklade HVDC-teknik används för att överföra el över långa avstånd och för kraftöverföring via sjökablar. HVDC används också för att koppla ihop kraftsystem.

Uppgifter :

Laboratoriet har cirka 20 anställda och jobbet är tekniskt inriktat där flexibilitet och samarbete är högt värderad.

Din huvuduppgift är att genomföra högspänningsprov i nära samarbete med våra kunder - tillverkare och användare av högspänningsutrustning. Du kommer att vara självständigt ansvarig för planering, kundkontakter, uppkoppling, provning och dokumentation av olika uppdrag.

Du utvecklar dina tekniska färdigheter genom att delta i planering, kunddialog, och genomförande av projekt som även kan omfatta interna och externa utvecklingsprojekt. Du är ansvarig för att uppnå projektmål med avseende på budget, tidplan och leveransinnehåll. Positionen erbjuder intressanta möjligheter till personlig utveckling.

Krav:

För att lyckas i denna roll har du minst en kandidatexamen med fokus på elkraft och intresse för högspänningsteknik och praktiskt arbete i laboratoriet. Dessutom förväntar vi att du har erfarenhet av att arbeta med högspänningsprovning, isolationskoordinering och / eller högspänningsanordningar.

Det är en fördel om du är utbildad i mätteknik och har erfarenhet av projektledning. Du ska kunna förstå och prata både svenska och engelska. Arbetsplatsen kommer att vara i Ludvika, Sverige.

Du är grundlig, noggrann och driven professionellt. Du kan se världen genom företagets ögon och har förmåga att skapa långsiktiga kontakter, både interna och externa. Du har förmåga att arbeta både individuellt och i grupp och kan självständigt planera och driva uppdrag och utvecklingsprojekt.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ludvika | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)