Inaktiv platsannons

Projektledare i Linköping, Norrköping

Om tjänsten

Projektledare Linköping, Norrköping
Sista ansökan 2018-12-09

  Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"Att få jobba på Atea ger dig inte bara en bra arbetsplats med trevliga kollegor och en god känsla som gör det roligt att gå till jobbet. Du får även möjligheten att varje dag öka din kunskap och få chansen att utvecklas inom din roll. Det är därför jag kan säga att Atea är The Place To Be" - Oscar Carlsson, Projektledare i Östergötland
 
Din roll i laget 
I rollen som projektledare kommer du att få möjligt att arbeta både i Atea-ledda leveransprojekt och som konsult ute hos våra kunder. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du kommer att ha en nyckelroll som projektledare. Områden som vi verkar inom är bland annat klienthantering, datacenter, kommunikation och samverkan. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it- som affärsverksamhet. Det kan exempelvis vara utrullningsprojekt, migreringsprojekt eller införandeprojekt. Till ditt stöd har du vår andra projektledare men även andra hjälpsamma kollegor. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare är:  
  • Ansvara för att genomföra projekt enligt vår projektmodell.  
  • Leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet. 
  • Samordna, informera och stötta projektdeltagarna. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och är fokuserad i ditt arbete för att nå dem. Du tar gärna initiativ och sätter igång aktiviteter samtidigt som du uppnår ett gott resultat i det du gör. Genom att vara lyhörd, kommunikativ och kunna lösa konflikter konstruktivt samarbetar du väl med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kompetens: 
  • Ha arbetat minst 3 år som projektledare. 
  • Goda kunskaper om någon projektmodell, exempelvis PPS eller PRINCE2. 
  • Det är meriterande att ha projektlett större projekt, ha erfarenhet inom it-verksamhet, kunskap inom ITIL samt certifieringar inom området.  
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping, Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)