Inaktiv platsannons

Teknikområdesansvarig för arbetsplats i Stockholm

Om tjänsten

Det här får du göra

Du kommer ansvara för gruppen inom teknikområdet arbetsplats på Axfood IT. Som Teknikområdesansvarig får du en bred och spännande roll med ansvar för att säkerställa att lösningarna följer funktionellt fastställda strategier.

I din roll kommer du få ansvar för att säkra upp att dokumentation finns framtagen och att vi följer ”Life cycle” processen för ingående system och tjänster. Du blir även delaktig i budgetarbetet, där du tar fram underlag och ansvarar för att underhållsplanering och kvalitet är säkerställt. I din roll blir du kravansvarig i samarbete med leverantörer som levererar tjänster till oss inom teknikområdet samt internt inom Axfood.

Här finns möjlighet till en omväxlande roll där du i första hand arbetar med teamet som ansvarar för förvaltning, möjligheter till att medverka i projekt och uppdrag finns också. Delar av ditt arbete kommer att innefatta förbättringar av befintliga lösningar samt nya lösningsförslag enligt verksamhetens önskemål.

Bli en av oss

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar vi mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens. Vi har infört SAP som affärssystem. SAP installationen är central i vårt systemlandskap där masterdata-, ekonomi-, pris och sortiment-, och logistikprocesser samsas. I enlighet med vår strategi har vi nu ett utökat fokus på våra kunder och startar projekt för den långsiktiga utvecklingen av digitala kundmöten med hjälp av bl.a. Hybris och agila metoder.

Du kommer ingå i avdelningen användarplattform och inom teknikområdet arbetsplats, där det i huvudsak ingår programdistribution, telefoni, videokonferens, klienthantering och O365.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med klienthantering eller liknande uppgifter och som är nyfiken på ny teknik inom området. Du är intresserad och motiverad av den digitala förändringsresan. Effektivisering av lösningar, så som att hela tiden jobba mot att sänka antalet ärenden eller automatisera återkommande jobb är något du tycker är av stort intresse.


Du trivs med att arbeta nära övriga delar av IT-infrastruktur för att säkerställa resultatet och du ser till helheten av leveransen. Verksamhetsutvecklingen drivs till stor del på Axfood IT nivå och det ställer krav på en hög grad av samverkan med andra ansvariga inom olika teknikområden.

Följande erfarenhet önskas:
• Relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Teknisk kunskap om klienthantering, programdistribution, windows, O365 produktportfölj
• Arbetat med digitalt arbetssätt
• Arbetat inom projekt som projektledare eller liknande roll
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta enligt ITIL

Viktigast av allt för oss är att du känner motivation och engagemang i ditt arbete med tekniska lösningar.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb