Inaktiv platsannons

Varuflödesspecialist Dagab Inköp & Logistik AB i Jordbro

Om tjänsten

VFS (Varuflödesstyrning) ansvarar för att säkerställa ett optimalt flöde av varor från leverantör till butikshylla där konsumentköpet sker. Avdelningen Prognoskoordinatorer och Varuflödesspecialister är en del av denna funktion och ansvarar för prognoser, systeminställningar, övergripande planering och processutveckling. Syftet är att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra tre flödesplaneringsavdelningar att genomföra de operativa inköpen. Hos oss ger drivkraft växtkraft och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Som Varuflödesspecialist får du en bred roll med stor möjlighet att påverka VFS arbetsmetoder och prestation. Du leder och deltar i projekt, kartlägger och utvecklar våra processer samt håller i utbildningar. Vidare fattar du beslut kring övergripande inleverans- och buffertplatsplanering i samråd med lager- och flödesplaneringscheferna och stöttar flödesplaneringscheferna i operativa frågor. Utmaningarna är många i vårt varuflöde och i den föränderliga omvärld vi befinner oss i behöver vi alltid arbeta för att skapa flexibilitet i varuflödet samtidigt som vi bibehåller effektivitet. För att hitta lösningar som på bästa sätt säkerställer Dagabs konkurrenskraft samverkar du med många olika funktioner och bygger ett stort nätverk inom organisationen.


Tjänsten är placerad på någon utav Dagab inköp & logistiks kontor i Jordbro, Örebro eller Göteborg och du rapporterar till Chef Prognoskoordinatorer och Varuflödespecialister som sitter i Jordbro.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 28 november 2018. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark (Adecco Group) och ansvarig rekryteringskonsult Linda Mattsson.

Läs mer om tjänsten och ansök via länken:

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb