Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Gävle

Om tjänsten

Är du intresserad av en roll där du får vara en drivande, rådgivande och en stödjande part till verksamheten inom HR:s huvudområden? I så fall har vi en utmanande och spännande roll för dig! HR arbetet inom BillerudKorsnäs drivs både lokalt på våra enheter och centralt med ett koncernövergripande fokus.

Om tjänsten
I rollen som HR business partner ingår att coacha, stötta och utmana våra ledare i alla våra HR-processer och vara med och bidra till affären med ett nytänkade HR- perspektiv. Du kommer även att leda och implementera bolagets gemensamma HR processer i de funktioner du stöttar. 

Du kommer bland annat att ansvara för att driva, koordinera och utveckla följande områden:

I rollen som HR Business Partner hos oss kommer du verka i en internationell organisation med HR-kollegor både i och utanför Sverige. Du rapporterar till HR-Manager Gävle.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning med HR inriktning eller motsvarande likvärdig utbildning. För att lyckas väl i denna roll har du minst fem års erfarenhet av HR-arbete, gärna inom ett större företag med fördel inom tillverkande industri. Vi tror att du tycker om, har erfarenhet av och vill utvecklas inom arbetsrättsliga frågor. Du motiveras av att stötta chefer och funktioner samt har ett naturligt intresse för att följa med utvecklingen och trenderna inom HR. Du har god kunskap och vana av att arbeta med HR processer inom framförallt arbetsrätt, förhandlingar och rekrytering. I tidigare roll har du jobbat såväl operativt som strategiskt inom HR. Har du egen erfarenhet av ledarskap är det meriterande men inget krav. Då vi är ett internationellt bolag är det viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Dina personliga egenskaper
Många kontaktytor är vardag hos oss på HR. Vi söker dig som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa nätverk och förtroende i organisationen. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, har en god analytisk förmåga, hög integritet, eget driv och att du snabbt hittar lösningar och kommer med idéer. Du är trygg i dig själv och är bra på att lyssna, coacha och ge feedback. Du företräder alltid bolagets bästa och vågar ta beslut. Du trivs i ett sammanhang där du självständigt får ta stort ansvar och där vi, genom att har roligt tillsammans, skapar förutsättningar för ett gott samarbete. Dessutom brinner du förstås lite extra för HR-professionen!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej