Inaktiv platsannons

Executive Assistant i Solna

Om tjänsten

Är du en erfaren assistent med hög servicekänsla, professionell framtoning och brinner för att ge god service? Då har vi en spännande och utmanande roll för dig! Vi söker nu en Executive Assistant till våra koncernfunktioner. Vi erbjuder en utåtriktad och varierande tjänst i en internationell miljö.

Om tjänsten
Denna omväxlande roll innebär i huvudsak att underlätta och koordinera vardagen för vår HR-direktör, CFO och General Counsel. Du kommer att supportera dessa tre koncernfunktioner, HR, Legal och Finance i en rad olika administrativa arbetsuppgifter. I denna roll är det viktigt att kunna arbeta proaktivt, där du hela tiden ska ligga steget före, ha en fingertoppskänsla för vad som ska göras och hur arbetet ska prioriteras.

Uppgifterna i rollen som Executive Assistant innebär bland annat;

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse, dock gärna så snart som möjligt. Din placering blir på vårt huvudkontor i Solna och du kommer i denna roll att rapportera till VD-assistenten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av arbetsuppgifter i roll som assistent där du självständigt jobbat med administrativa uppgifter, gärna inom områdena HR, Legal eller Finance. Vidare ser vi att du är van datoranvändare och bekväm med att jobba i flera olika system, ex tidsregistreringssystem, fakturahanteringssystem. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Har du erfarenhet från börsnoterade bolag samt process- tillverkningsindustri ser vi detta som mycket meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas väl i rollen tror vi att du som söker är flexibel samt arbetar strukturerat och noggrant. Som person har du hög integritet, är initiativtagande och självgående. Rollen som Executive Assistant hos oss förutsätter att du besitter en hög servicekänsla, positiv inställning i problemlösning, och att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra människor. Speciellt viktigt är det också att du delar BillerudKorsnäs värdeord tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej