Inaktiv platsannons

Driven TEAMCHEF sökes till ett fantastiskt säljteam! i Hägersten

Vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att leverera bästa möjliga resultat. Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet.

Om tjänsten

Om företaget

Vendo grundades 2016 och är en utmanare på den svenska telemarketingmarkanden. Idag kan Vendo stolt erbjuda några av marknadens hetaste projekt.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som teamledare innebär personalansvar samt ansvar för det dagliga arbetet för ditt team. Du ansvarar för att bedriva ett aktivt säljgolv genom att leda, coacha och fördela arbetet i ditt team samt ansvarar för att nyckeltal uppnås. Du ansvarar även för produktionens drift och hanterar de utmaningar och möjligheter som uppstår.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas i din roll. Du kommer att få en bra grundutbildning och under introduktionsperioden får du lära dig hur man ska bedriva ett aktivt säljgolv. Du får även gå en kund- och säljutbildning som ska ge dig en bra grund för fortsatt utveckling. Du kommer att bli en viktig del i ett litet men sammansvetsat team.

Kravprofil:

Det är viktigt att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo och inte räds för att ta dig an nya utmaningar.  Du ska även prioritera att ditt team har den information och kunskap de behöver. Dessutom engagerar du ditt team, bygger teamkänsla och brinner för att coacha andra till framgång. Det är mycket meriterande om du har arbetat med ledarskap tidigare i en liknande miljö.

Vi söker dig som:

- Har ledarskapserfarenhet

- Har erfarenhet av outbound telemarketing, nykundsförsäljning

- Är stark kommunikativt och är pedagogisk.

- Är resultatorienterad, självständig och säljinriktad

- Är strukturerad och noggrann och kan hantera att arbeta med både siffror och människor

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Du är en självgående person som inte ger upp i första taget och som drivs av att göra och se toppresultat. Du är orädd  som person och ser lösningar istället för problem. Du är prestigelös och ser teamarbete som en självklarhet.

Villkor

- Fast lön + rörlig del enligt överenskommelse

- Heltid

Ansökan

Urval sker löpande, så länge annonsen finns kvar är tjänsten ej tillsatt.
Om du har en intressant profil för tjänsten kommer vi att kontakta dig via mejl eller telefon. 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hägersten
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hägersten | Deltidsjobb