Inaktiv platsannons

HR Business Partner till IP-Only i Stockholm

HR Business Partner till IP... Om IP-Only: IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den b...

Om tjänsten

HR Business Partner till IP-Only

Om IP-Only:
IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. Vi står inför stora globala utmaningar både vad gäller klimatförändringar och ett socialt hållbart samhälle. På IP-Only vill vi ta vår del av ansvaret. Hela vår verksamhet handlar om att skapa förutsättningar för alla att kunna ta del av det moderna digitala samhället – varje dag arbetar vi för att bygga bort bredbandsklyftan. På IP-Only arbetar ca 600 personer och vi har vårt huvudkontor mitt i City.


Om rollen:

Nu söker IP-Only en affärsinriktad och förändringsbenägen HR Business Partner till sitt HR-team. Tjänsten är placerad på IP-Onlys nya huvudkontor på Sveavägen i Stockholm. Vi söker dig som tycker om att jobba i föränderlig miljö där du tillsammans med dina kollegor kommer att få vara med och utveckla HR inom bolaget. Har du dessutom en passion för arbetsrätt och förhandling så kan det här vara det perfekta jobbet för dig. Om du vill vara med på en spännande resa och tycker att rollen verkar intressant så skicka gärna in din ansökan redan idag!

I rollen som HR Business Partner kommer du att arbeta affärsnära med brett HR-arbete. Du kommer även att ha ett övergripande ansvar för arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar. Du ingår i ett HR-team på sju personer och din chef kommer att vara HR-chefen.

Vi erbjuder dig en spännande roll där du får vara med på en resa för att driva vidareutvecklingen av våra 600 medarbetare och ledare. Du kommer att jobba i ett professionellt HR-team med starkt driv framåt, i en trevlig företagskultur där medarbetarna är stolta över att vara med och skapa samhällsnytta.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Jobba med hela bredden av HR-frågor
- Ansvara för nät- och teknikorganisationen hos IP-Only
- Chefsstöd
- Arbetsrättsliga frågor
- Fackliga förhandlingar
- Arbetsmiljö
- Rehabilitering
- Jämställdhetsfrågor
- Medarbetarundersökningar
- Rekrytering

För att vara framgångsrik i och trivas i rollen är du affärsmässig, proffsig och driven. Du är van vid- och trivs med att driva förändring och utveckling. Du är en tydlig och skicklig kommunikatör som också är trygg med att tala inför en grupp människor. Du är en nyfiken person som ständigt vill lära dig mer.

Din bakgrund och erfarenhet:
- Akademisk examen inom HR eller motsvarande
- Minst 10 års erfarenhet från HR-arbete
- Mycket goda arbetsrättsliga kunskaper
- Erfarenhet av fackliga förhandlingar
- Meriterande om du har arbetat inom nät- och teknikorganisationer och/eller Tech-branschen
- Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Ylva Ottosson, ylva.ottosson@id-entity.se, 0733-91 41 08 alternativt Sandra Bråborg, sandra.braborg@id-entity.se, 0708-40 74 24.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej