Inaktiv platsannons

Controllerassistent Backoffice (student) i Göteborg

Om tjänsten

Controllerassistent Backoffice (student)

Vill du vara med och skapa goda resultat för Göteborg Energi och göteborgarna? Vi söker dig som vill jobba hos oss med handel av el, gas och därtill relaterade produkter.

Verksamhetsområde Marknad och Försäljning har i uppdrag att på ett affärsmässigt, kundorienterat och miljömässigt hållbart sätt utveckla kunderbjudanden, sälja, marknadsföra, ta betalt och ge bra service till våra kunder. Vi ska förmedla kunskap om kunder, säljutveckling och marknader till övriga delar av koncernen, i syfte att kundens och marknadens behov genomsyrar hela Göteborg Energi.

Handelsavdelningen tillhör verksamhetsområde Marknad och Försäljning och består av funktionerna finansiell handel, fysisk handel och backoffice. Avdelningen består av 9 medarbetare som tillsammans ansvarar för handel och administration av el, naturgas, biogas, ursprungsgarantier, elcertifikat, utsläppsrätter och valuta.

Dina uppgifter som controllerassistent Backoffice kommer bland annat vara att göra dagliga avstämningar och kontroller av gjorda affärer vilket innebär;

- Avstämningar av transaktionsrapporter, faktureringsunderlag och fakturor.

- Rapportering av gjorda affärer utifrån gällande regelverk.

- Tulldeklaration

- Övriga vanligt förekommande bakofficeuppgifter.

Vi söker dig som studerar på  högskola eller universitet och som har möjlighet att arbeta hos oss parallellt med dina studier. Vi ser gärna att du studerar finansiell ekonomi, nationalekonomi, industriell ekonomi, matematik eller statistik.

När du tar dig an uppgifter arbetar du noggrant och strukturerat, du har lätt för att samarbeta och ta initiativ. Vi tror även att du har god datavana och tar dig med lätthet runt i Office programmen.

Låter detta intressant? Ansök senast den 2 december, men gärna tidigare eftersom löpande urval sker under ansökningsperioden. Bifoga ett studieintyg i din ansökan så vi ser de kurser du har läst.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag:
2018-12-02

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej