Inaktiv platsannons

1e Kock till Ringhals, Väröbacka

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

1e Kock till Ringhals, Väröbacka

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Som en del i utvecklingen av vår måltidsverksamhet i vårt kök på Ringhals i Väröbacka söker vi en 1e kock. Har du ett brinnande intresse och vilja inför att leda och skapa ett kök med stort fokus på att leverera bra mat med hög service till våra gäster kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär mycket praktiskt arbete och deltagande i kombination med ledning i den dagliga produktionen, som innebär att producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ska säkerställa att arbetet utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom budget. Beställningar samt kund och kvalitetsansvar för verksamheten är ytterligare ansvarsområden. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kund och personal och i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Du rapporterar till Restaurangchefen.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har minst 3 års branscherfarenhet inom skola, äldrevård eller storkök. Utifrån dina erfarenheter har du goda kunskaper i köksekonomi. Meriterande att ha tidigare dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal och skrift.

Som person är Du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo.

Körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Arbete på helger kan förekomma vid särskilda arbetstoppar. 6 månaders provanställning tillämpas.

Vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.

Har du frågor vänligen kontakta Regionchef Lena Nyquist, lena.nyquist@se.issworld.com.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väröbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej