Inaktiv platsannons

Produktionskoordinator - Göteborg

Om tjänsten

Högre, Längre, Snabbare!

Nu söker vi en Produktionskoordinator till avdelningen Production & Assortment. Vi söker ett resultatorienterat och nytänkande proffs som har siktet tydligt inställt på att effektivisera, modernisera och göra INTERSPORT till det självklara valet inom sport. Låter detta som ett jobb för dig? Då hör du hemma hos oss på INTERSPORT- världens största sportkedja!

I din roll som Produktionskoordinator kommer du att koordinera samarbetet mellan inköp och produktion för att optimera affären. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att skapa och säkerställa INTERSPORTs egenproducerade inköps- och produktionsprocesser. 

Vidare innebär rollen:

  • Sätta och driva mål inom produktion
  • Utveckla den löpande driften
  • Utveckla leverantörsledet inom egenproduktion
  • Säkra att produkter lever upp till gällande krav.

Kvalifikationer:

Vi ser att du har relevant akademisk utbildning inom inköp och eller produktion samt tidigare arbetslivserfarenhet som inköpare. Med din bakgrund som inköpare samt din erfarenhet från produktionsledet har du med dig både affärsmannaskapet samt synen från produktion, förståelse och vana vid costbreakdown produkt, och ser hur man kan optimera affären på bästa sätt.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet och andra administrativa verktyg och program. Har du tidigare arbetat i en ledarskapsroll är det ett stort plus!

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att planera och kunna jobba i en miljö med korta deadlines, samt vara trygg med att arbeta självständigt och i team på ett effektivt sätt. Vi ser att du är en person som på ett övertygande och entusiasmerande sätt inspirerar och motiverar gruppen att nå nya gemensamma mål. I den spännande förändringsfasen vi befinner oss i är det avgörande att du är initiativrik, resultatinriktad, driven och har förmågan att utveckla nya arbetssätt på ett innovativt sätt.  Vi ser även att du är en person som har lätt för att  fokusera på flexibla lösningar och möjligheter samt besitter förmågan att kunna samarbeta såväl som ställa krav på kollegor, leverantörer och andra samarbetspartners.

Din ansökan

Låter det spännande? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta  

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb