Inaktiv platsannons

Customer Advisor, Stockholm

Om tjänsten

Är du studerande som önskar kombinera dina studier med ett utvecklande arbete? Har du dessutom erfarenhet från tidigare yrken inom kundservice, och grundläggande ekonomikunskaper?  
 
Till Nordea Finans Partner & Customer Service söker vi nu flera kollegor för timanställning. Om du trivs med att ta egna initiativ, arbeta i grupp och vill utvecklas professionellt, så vill vi gärna träffa dig.  
 
Vi söker medarbetare som kan börja så snart som möjligt och jobba i ett år, ca två till tre dagar i veckan. Arbetstiden ligger från 8.30 till 17.00 dagtid alternativt kvällar 15.30-20.00 eller helger kl 10-18 och därför är du med fördel inte 100 % schemalagd i dina studier.  
 
Om tjänsten
Vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda bästa möjliga service åt våra kunder och partnersför att skapa framtidens relationsbank, där vi möter dem i nya kanaler och på nya sätt. Genom uppsatta mål skapar vi tillsammans goda affärsresultat samt bidrar till utveckling och förbättring av våra processer.  
 
I dag är vi tio team som jobbar inom olika affärsområden och vi söker timanställda till samtliga områden.  
 
I rollen som Customer Advisor arbetar du med att ge professionell kundservice till våra slutkunder och samarbetspartners. Arbetsuppgifterna innefattar allt från inkommande samtal och mail, till administration kring avtal samt kreditansökningar.  
 
Din profil
Vi tror att du är en lagspelare, som motiveras av att arbeta med kunden i fokus med målet att alltid leverera service på hög nivå. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i roller med direkt kundkontakt, och att du drivs av att hitta lösningar som leder till nöjda kunder.  
 
Du:  
  • Är van vid att fatta egna beslut, är noggrann och gillar arbete i ett högt tempo.  
  • Har ett stort engagemang, är öppen för förändringar och har en positiv attityd.  
  • Har god förmåga att arbeta i olika system och har grundläggande ekonomikunskaper, samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Tills sist, så ser vi gärna att du studerar på högskola, universitet eller motsvarande och är i början av dina studier.   
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej