Inaktiv platsannons

Produktionschef Lastbil i Göteborg

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Är du kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad och vill växa i din roll som chef där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer väl till pass? Just nu söker vi en produktionschef till vår styckegods- och lastbilsverksamhet i Göteborg.

Bli en del av vårt team
Lastbil och styckegodsverksamheten i Göteborg är en del av distributionsområde Partille/Alingsås som ingår i region Väst. I din roll som produktionschef samordnar du och följer upp den operativa verksamheten och har inom ditt verksamhetsområde fullt resultat-, och personalansvar. Genom ett kommunikativt och delaktigt chefskap utvecklar du verksamheten, du initierar och driver planerade förändringar och förbättringar med att involvera medarbetarna så att arbetsplatsen blir effektiv och stimulerande.  Du ansvarar för verksamheten på Exportgatan som har cirka 45 medarbetare. Du kommer att rapportera till distributionsområdeschefen.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta via underentreprenörer och gentemot bemanningsprocesser. Du har chefs- eller ledarerfarenhet med goda resultat och som person är du lyhörd, kommunikativ samt har lätt för att samarbeta. Du har god kunskap inom distribution eller ett stort intresse av att utveckla dig inom distribution. Du bör ha eftergymnasial utbildning samt ha god datorvana. Körkort med B-behörighet är ett krav, C eller CE-körkort är meriterande. I din roll som chef är du tydlig i dina förväntningar, din återkoppling och i din kommunikation. Du involverar genom att visa tillit, delegera och skapa förutsättningar. Du tar ansvar genom att utveckla verksamheten, ta fullt ägarskap och genomföra förbättringar. Du levererar också värde genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej