Inaktiv platsannons

Produktionsledare egna lag till SCA Skog, Medelpads skogsförvaltning i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Produktionsledare egna lag till SCA Skog, Medelpads skogsförvaltning

Då vi nu utvecklar vår verksamhet med två nya gallringslag så behöver vi en ytterligare produktionsledare egna lag på förvaltningen. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare. Stationering enligt överenskommelse.

Din nästa utmaning

Som produktionsledare egna lag har du personalansvar för ett antal maskinförare samt ansvar för att följa upp, utveckla och stötta förvaltningens maskinlag. För att lyckas i arbetet är det nödvändigt att du är intresserad av både människor och skog. Du skapar och behåller ett gott arbetsklimat bland maskinförare, skogsägare och övriga SCA-anställda genom ditt arbete. Produktionsfunktionen där produktionsledare egna lag ingår ansvarar för drivning på SCAs egna skogar och på privat mark, planering av virkesflödet mot industrin, prissättning av avverkningstjänster, upphandling, uppföljning av kvalitet samt miljöfrågor inom ansvarsområdet.


Produktionsledaren för egna lag arbetar inom förvaltningens produktionsfunktion och är underställd produktionschefen.

Vem är du?

Du bör ha skoglig högskoleutbildning eller förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är viktigt att du är ordningsam, affärsmässig, har god framförhållning samt datavana. Arbetet ställer krav på initiativförmåga. Erfarenhet av personalledning och/eller produktionsledning är meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)