Inaktiv platsannons

Operatör till Fiberlinjen i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Operatör till Fiberlinjen

SCA Obbola söker nu en operatör till Fiberlinjen. Tjänsten är en visstidsanställning, i första hand till och med 2018-02-28, med tillsättning omgående.

Din nästa utmaning

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att övervaka, styra och trimma produktion och process mot hög produktions- och kostnadseffektivitet, hög tillgänglighet och beredskap mot driftstörningar. Arbetet omfattar även uppföljning av produktionskvaliteten, målstyrning av produktion, förebyggande och motverkande av kvalitetsvariationer. Rutinmässiga kontroller, provtagningar och ronderingar inklusive skötsel av anläggningen, samt att ta initiativ till att avhjälpa fel i processen ingår också i dina arbetsuppgifter.

Vem är du?

Kvalifikationskrav är teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning med matte, fysik och kemi eller motsvarande utbildning. Erfarenhet av likartade arbetsuppgifter, samt utbildning inom processteknik är meriterande. Vi söker dig som har teknisk fallenhet och personliga egenskaper som god initiativförmåga, sammarbetsförmåga och att du är en ansvarstagande person.

Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)