Inaktiv platsannons

Senior Systemförvaltare, Financial Systems i LINKÖPING

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Financial Systems är en avdelning inom Saabs centrala redovisningsfunktion med ansvar för att förvalta, underhålla, utveckla samt ge användarstöd för finansiella system inom Saab gruppen.

Din framtida utmaning

Vi söker dig som är systemförvaltare/systemutvecklare och vill vara med och forma vår globala Business World On (Agresso) installaton.

I tjänsten ingår såväl förvaltningsuppgifter, t ex underhåll inklusive anpassningar,  som utveckling samt deltagande i implementerings- och uppgraderingsprojekt. Det ingår även ett operativt ansvar, samordning av driften samt visst användarstöd inom Sverige, Europa, Usa och Asien.

Teamet har en mycket bred kompetens och alla deltar i både förvaltning och utveckling. Vi har ett omfattande samarbete med övriga funktioner inom Accounting Services, såväl som med andra systemförvaltningar och avdelningar.

Den du är idag

Du som har en god analys- och samarbetsförmåga samt är självgående kommer att trivas hos oss. Du har erfarenhet av och intresse för system för finansiella processer. Du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.

Vi söker dig som är universitetsutbildad inom systemförvaltning/systemutveckling eller har motsvarande kvalifikationer. Du har bred och god systemkunskap i Business World on alternativt motsvarande system för finansiell rapportering, och har arbetat som systemförvaltare. Arbetar du (eller har arbetat) i en komplex systemmiljö med många integrationer är det en fördel. Du har programmeringskunskaper t ex VB-script, Microsoft SQL Server och XML är meriterande.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
LINKÖPING
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)