Inaktiv platsannons

Produktchef Kemi i Örebro

Om tjänsten

Brinner du för att påverka? Söker du en intressant och betydelsefull tjänst mitt i produkt- och leveransflödet?  Vi expanderar och vill ytterligare förstärka vår position på marknaden inom Kemiska förbrukningsartiklar, där Produktchefen har en central roll. En stor efterfrågan på våra produkter, tjänster och helhetskoncept gör den ansvarige till en betydelsefull person i vår organisation. Vi växer!

Snabbfakta 
Titel: Produktchef | Avdelning: Produkt | Ort: Örebro | Anställningsform: Tillsvidareanställning | Omfattning: Heltid | Tillträde: Omgående | Ansökan: Ansök redan idag, urval sker löpande!

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Vi erbjuder dig ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och mycket annat. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Om tjänsten
Som Produktchef ingår du i ett kompetent och glatt gäng på 12 personer bestående av Produktchefer, Produktadministratörer och Produktspecialister. Ditt ansvar är att utveckla samt underhålla vår produktportfölj inom område Kemi som bl.a. innefattar rengöringsprodukter, lim, fogmassor, spackel, tejp, m.m. Då behovet av stöd ökar inom hantering av kemiska produkter ser vi också att detta prioriteras i kombination med produktutveckling. Vi vill att område Kemi går mer åt ett helhetskoncept.

Några viktiga arbetsuppgifter

  • Du stödjer och analyserar försäljning och marknaden inom området så att vi fortsätter vår tillväxt på ett lönsamt sätt
  • Produktsupport till våra kunder och säljorganisation är en betydande och naturlig del i ansvaret
  • Du ansvarar för att vi har rätt produkt- och säljstödsinformation på webb, i kataloger och kampanjer
  • Du deltar aktivt i den produktutbildning som erbjuds säljorganisationen
  • Du har täta kontakter med koncernen samt prioriterade leverantörer
  • Du är uppdaterad på gällande lagstiftning och ger stöd vid upphandlingar och offertförfrågningar

Din profil
Vi vill ha dig som har en positiv attityd, serviceanda och god samarbets- och administrativ förmåga! Du behöver kunna kombinera ett starkt fokus på ditt ansvarsområde tillsammans med prestigelöshet och att vara en god lagspelare. Vi ser gärna att du motiveras och inspireras av försäljning. I rollen som Produktchef krävs en god kommunikationsförmåga. Finns rätta drivet, potentialen att utvecklas och viljan att arbeta mot högt uppsatta mål är du personen vi letar efter. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Produkt- och marknadskännedom inom ansvarsområdet är meriterande, likaså erfarenhet från liknande befattning och förhandlingserfarenhet. Vetskap gällande lagar och förordningar som området berörs av är fördelaktigt. Dina datorkunskaper är goda, kunskaper inom MS Office krävs och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktinformationssystem (vi använder Inriver PIM). Du besitter svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du söker tjänsten snarast, dock senast 2 november 2018. Vi tillämpar löpande urval.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej