Inaktiv platsannons

Gårdssäljare i skog

Gårdss... Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag...

Om tjänsten

Gårdssäljare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Som gårdssäljare är du vår kontakt mot våra proffskunder. Dina arbetsuppgifter är service till våra kunder samt påfyllning av lagerartiklar.

Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna. Då vi arbetar med en hög servicegrad kan tempot vara högt.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen som gårdssäljare måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och energisk. B-körkort och truckkort är ett krav. Materialkännedom inom bygg är krav.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Uddevalla.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Lagerchef Matthew Blundell på telefonnummer 0522- 44 26 12.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 18 november eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 000 anställda och beräknas omsätta 7,5 miljarder kronor under 2018. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
skog
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej