Inaktiv platsannons

Vi söker en Customer Service Coordinator i Höganäs

Vi söker... Customer Service Coordinator till vår Supply Chain-organisation som kommer att ansvara för bokning och koordination av internationella transporter för Höganäs dotterbolag. Du...

Om tjänsten

Vi söker en

Customer Service Coordinator till vår Supply Chain-organisation som kommer att ansvara för bokning och koordination av internationella transporter för Höganäs dotterbolag. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer där ni kommer att ansvara för olika marknader.

Vi söker dig som

har en relevant eftergymnasial utbildning och minst tre års erfarenhet av liknande arbete inom försäljning, logistik eller kundtjänst. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har du erfarenhet av affärssystemet M3 är det meriterande. Som person är du driven, strukturerad, stresstålig, serviceinriktad och en god kommunikatör. Du är bekväm med att kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på Höganäs Sweden AB i Höganäs. Det dagliga arbetet går i huvudsak ut på att koordinera transporter och ha löpande kontakter med dotterbolag, rederier och myndigheter. Internt, i frågor avseende orderhantering och transportärenden, har du kontakt med kollegor inom produktionsplanering, lager och utlastning.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis, del av ManpowerGroup. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rikard Karlsson.

Vi arbetar med löpande urval, så dröj inte med din ansökan!

Att jobba på Höganäs

Vår ambition är att vara en arbetsplats där du känner att jobbet bidrar till att skapa mening i tillvaron. Vi har en tydlig ledningsfilosofi och du liksom vi ser det som självklart att det är genom samarbete och prestigelöshet vi utvecklar varandra och vår arbetsplats.

Vi ser alla som arbetar här, oavsett position, som ledare när vi tar oss an de utmaningar världen – och vi - står inför. I nära samarbete med vår omvärld styr vi mot vår vision om ett hållbart samhälle – Inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världens ledande tillverkare av järn- och metallpulver. Vi ser oändliga möjligheter med våra produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens bilkomponenter, produkter för lödning, elektriska motorer och system för hållbar energiproduktion. Höganäs, som grundades 1797, hade en omsättning på 8 223 miljoner år 2017. Ägare är Lindéngruppen och Wallenberg-ägda FAM.

Contact person

Rikard Karlsson

Rekryteringskonsult

0709-31 63 18

Rikard.Karlsson@se.experis.com

Johan Walther

Supply Chain Manager

042-33 8667

johan.walther@hoganas.com

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Höganäs
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej