Inaktiv platsannons

Business Support Agent till spännande bolag i centrala Stockholm

Business Support Agent till spännande bolag i centrala... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud...

Om tjänsten

Business Support Agent till spännande bolag i centrala Stockholm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en medarbetare till deras Business Support. Vår kund arbetar med lojalitetslösningar gentemot företag inom retail. Business Support består idag av tre personer och de söker nu förstärkning!

I rollen som Business Support fungerar du som stöd gentemot bolagets kunder och är behjälplig i frågor av högst varierande karaktär. Du arbetar primärt per mejl, men även över telefon. Nedan ser du exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Rådgivning och assistans till kunder via mejl och telefon
  • Felsökningar
  • Sätta upp modeller för poäng, bonus eller andra erbjudanden
  • Konfigurera automatiserade flöden
  • Analys av kunddata
  • Kravställa och förbättra applikationen tillsammans med utvecklingsteamet

För rätt person finns möjlighet att själv påverka hur rollen utformas och vilka delar du primärt hanterar. Utvecklingsmöjligheterna är stora!

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har ett teknikintresse och vill fortsätta utvecklas inom området. Kanske är du i början av din karriär och har tidigare erfarenhet av retail och nu vill ta nästa steg? Har du tidigare erfarenhet av lojalitetslösningar eller CRM-system ser vi det som meriterande, men inget krav. Centralt är att du är serviceinriktad och drivs av att hjälpa våra kunder. Vidare söker vi dig som:

Har en vilja att fortsätta utvecklasPrestigelösGod social förmåga

Du erbjuds

I denna roll blir du en del av ett litet team, som har roligt tillsammans. Du ges goda möjligheter att utvecklas, lära dig nytt och själv påverka din arbetssituation och dina arbetsuppgifter. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, på initialt sex månader med start omgående. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning. Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej