Inaktiv platsannons

Director of Revenue Management, Country Support Office Sweden, heltid i Stockholm

Om tjänsten

Scandic är i en spännande tillväxtfas med ett stort utvecklingsfokus och visionen att vara ett nordiskt hotellföretag i världsklass. I linje med detta söker vi nu en Director of Revenue Management för Scandics revenue management organisation i Sverige.

I rollen som Director of Revenue Management är ditt huvudansvar att leda och driva RM-organisationen för att på så sätt optimera Scandics intäkter. Du kommer leda andra ledare samt specialistroller inom RM som tillsammans bildar din ledningsgrupp och rapporterar till dig. Du kommer dessutom att vara en del av den svenska ledningsgruppen för sälj, revenue management och distribution, som leds av vår Sales & Distribution Director. Som del av detta team ansvarar du för att bidra, utveckla och driva alla delar men huvudansvaret ligger på RM.

Du ansvarar för att sätta den övergripande strategin för prisoptimering för alla prissegment, samt skapa planer med aktiviteter som stöttar strategin. Du arbetar genom dina team som i sin tur arbetar tillsammans med hotellen. I detta ingår att attrahera, leda, utveckla och motivera ditt team för att de ska skapa rätt förutsättningar för sina team att bli framgångsrika. Vi tror att du behöver jobba nära teamen och resten av organisationen, delaktighet och närvaro är en förutsättning för att lyckas. RM-organisationen är en supportfunktion till våra hotell, det är hotellen som är uppdragsgivaren.

Du är också ansvarig för de system ni arbetar i samt att kartlägga behov av utveckling och träning inom RM. I ansvaret ingår också optimering i alla distributionskanaler. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med dina motsvarigheter i de andra länderna samt med olika stakeholders på koncernivå. Du kommer både att vara genomförare samt ge input i frågor som rör ditt område.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)