Inaktiv platsannons

Hotelldirektör, Scandic Västerås, heltid

Om tjänsten

Vi söker en stark och trygg ledare med god självinsikt, högt driv och hög samarbetsförmåga. Du måste vara lyhörd, ha hög integritet och god förmåga att skapa förtroende. Dessutom har du en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra samt brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare.

Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal och du leder genom att vara ett föredöme. Du brinner för gästen och att få dem riktigt nöjda samt drivs av att leverera riktigt bra resultat. Vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower är en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Som Hotelldirektör har du det totala ansvaret för hotellets verksamhet. Du behöver ha ett stort fokus att ständigt utveckla och utmana ledarskapet hos cheferna i organisationerna. Du och dina chefer arbetar tillsammans för att driva hotellen mot uppsatta mål, leverera resultat, utveckla verksamheten, arbetssätt och processer utifrån Scandics riktlinjer. I rollen som chef attraherar, utvecklar och inspirerar du dina medarbetare för att leverera en gästupplevelse och en arbetsplats i världsklass både idag, imorgon och på längre sikt.

En central del i din roll som Hotelldirektör är att du ingår i distriktets ledningsgrupp och har en viktig roll i Scandics framgång i hela distriktet. Din roll är dessutom att genom en god samverkan och nätverkande med lokala aktörer arbeta för att utveckla besöksnäringen i Västerås, positionera Scandics varumärke lokalt och dra lönsamma affärer till Scandic.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)