Inaktiv platsannons

Hovmästare, Scandic Rubinen, heltid i Göteborg

Om tjänsten

Hovmästare till restaurangen - som vill skapa minnesvärda möten

Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London. Det är här i Göteborg det händer. Staden är fylld av evenemang, kultur, nattliv och upplevelser. I mitten av allt detta så ligger Scandic Rubinen. Hos oss så bjuder vi in både våra gäster men också Göteborgarna för att njuta av en fantastisk måltid i Restaurang Ruby eller en cocktail på vår RoofTop Bar med utsikt över takåsarna. Vi har ett eventplan som tar upp till 300 personer för mingel, catwalks eller bankettmiddagar. Möjligheterna är oändliga!

Nu söker vi en hovmästare till oss på Scandic Rubinen!

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Som hovmästare önskar vi en kreativitet och en mycket god förmåga att initiera, driva och verkställa idéer från såväl dig själv och dina kollegor. Ditt främsta fokus som du delar med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Dina arbetsuppgifter som Hovmästare innebär att:

  • Ansvara för driften i vår restaurang under ditt arbetspass
  • Fördela arbete och säkerställa att standards och rutiner efterföljs
  • Introducera och motivera nya medarbetare
  • Driva försäljning och gästnöjdhet
  • Bidra till att avdelningen når sina mål
  • Stötta andra avdelningar vid behov

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Vi strävar efter att du ska hitta en balans mellan jobb och privatliv som gör att du kan fokusera din energi på att vara kreativ och ge våra gäster enastående upplevelser

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)