Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Sundbyberg

Om tjänsten

Om jobbet

I samma fastighet som privatkontoret sitter också starka kontorets samlade företagsenhet som består av ca 20 st kundansvariga. Din roll som kundrådgivare innebär att du är en del av ett team som ansvarar för att möta alla privat- och personalkunder. Vi tar även hand om del enklare företagsärenden. Du förväntas jobba med kunder som kommer in spontant på kontoret men också i form av det bokade mötet.

Som kundrådgivare ansvarar du inte för en specifik kundbas utan ger service och genomför affärer med de kunder som tar kontakt med kontoret. Du kan även slussa eller guida kunden till en annan roll/specialist. Sundbyberg är en av dem kommuner som växer snabbast i Sverige, detta tillsammans med vårt läge bredvid en av Sveriges största företagsenheter gör att affärsmöjligheterna är många.

Arbetsområden/ansvar:

  • Serva företags- och privatkunder så att de får bästa möjliga bemötande
  • Läsa av kundens totala behov och eventuellt guida kunden vidare när annan kompetens behövs
  • Hantera enklare företags- och privatärenden och genomför affärsavslut som inkluderar AML/KYC
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

I denna rekrytering kommer vi lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Swedsec är inget krav men meriterande.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Försäljning och service
  • Privatrådgivare
  • Företagsrådgivare

Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

  • Kundansvarig Premium
  • Kundansvarig Företag

Varför jobba med oss? - Fredrik Lehman

Här på kontoret i Sundbyberg har vi en arbetsmiljö som präglas av hög energinivå och mycket glädje. Detta behövs verkligen då banken står inför stora utmaningar vilket jag stimuleras av och ser mer som en möjlighet.

Min passion och vilja att jobba för nöjda kunder och göra mycket roliga affärer är stor. Jag brinner för personlig utveckling och förespråkar ett tydligt eget handlingsutrymme. För det förväntar jag mig ett starkt engagemang tillbaka där vi tillsammans jobbar som ett lag och mot samma mål.

Jag uppskattar ärlighet och samarbetsförmåga och tror även på ett tillgängligt/nära ledarskap. Tror du som jag att det viktigaste på kontoret för att åstadkomma ett bra jobb är att ha kul tillsammans, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)