Inaktiv platsannons

Vill du genomföra din uppsatspraktik på ett av Sveriges ledande försäkringsbolag? i Stockholm

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Vi på Trygg-Hansa bryr oss om morgondagens stjärnor och ger Dig nu möjligheten att genomföra Din uppsatspraktik hos oss.

 

Trygg-Hansa som arbetsgivare

 

Trygg-Hansa har gett människor möjlighet att leva sina liv fullt ut i nästan 200 år. Vi har hjälpt och underlättat för våra kunder när de behövt återuppbygga sin tillvaro efter att något har hänt. I generationer har vi stått för nytänkande i försäkringsbranschen, och med vår långa erfarenhet formar vi framtiden tillsammans med våra medarbetare.

Idag har Trygg-Hansa runt 1700 medarbetare på 30 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i RSA-Group som är en av världens ledande försäkringskoncerner.

Trygg-Hansas mål är att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss blir du en del av ett respektfullt och drivet team med kompetenta och engagerade arbetskamrater på vägen mot målet. Trygg-Hansa är det självklara valet om du snabbt vill få möjligheten att utvecklas i ditt jobb och skapa en karriär både lokalt och internationellt. Hos oss får du följa med på en resa där vi gemensamt utvecklas och växer!

 

Mer om tjänsten

Vi söker kandidater som är i slutet av sin juristutbildning och som vill genomföra sin uppsatspraktik hos oss under våren 2019. Väl hos oss kommer du att få en handledare som hjälper dig i ditt skrivande, en praktisk inblick i vårt arbete med ansvarsskador och givetvis tid för skrivandet av din uppsats i ett nytt och fräscht kontor i centrala Stockholm.

Samtidigt som du skriver din uppsats under handledning av vår Claims Legal-avdelning får du uppleva hur det är att vara en del av en nytänkande och framåtriktad verksamhet i Sverige och i världen. Med vår breda kompetensyta och vårt stora nätverk erbjuder vi dig som är på väg ut i arbetslivet flertalet karriärvägar och möjligheter.

 

Kvalifikationer

Den psykiska ohälsan ökar bland barn och unga i Sverige och är det största folkhälsoproblemet idag. Många unga upplever sig pressade och stressade och har många gånger svårigheter att hantera vardagen.

Trygg-Hansa tar detta problem på största allvar och samarbetar därför med Bris för att tillsammans med dem bidra i det förebyggande arbetet och därmed främja den psykiska hälsan. Vi förstår också hur situationen för många juriststudenter ser ut idag och vad den negativa inverkan ’betyg-hets’ kan innebära för studenter. Med anledning därav vill vi understryka att betygen inte är en avgörande faktor vid framtagning av kandidater till uppsatspraktiken.

Du kommer att passa utmärkt hos oss om du är ansvarsfull, engagerad, social och nytänkande med stora visioner och tankar om din framtida karriär. Du ska vara i slutet av dina juridikstudier och känna ett stort intresse för försäkringsbranschen och dess karriärvägar.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)