Inaktiv platsannons

Administratör 75% i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2018-11-05

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.

Institutionen för kemi - BMC är geografiskt belägen inom Biomedicinskt Centrum i Uppsala. Där finns närmare 100 anställda och lika många övrigt verksamma. Institutionen för Kemi - Ångström har 100 anställda och är lokaliserad till Ångströmslaboratoriet. Inom kemiska sektionen bedrivs mycket framgångsrik forskning och utbildning av hög internationell klass inom nio olika forskningsprogram. Vår kreativa och forskningsintensiva miljö bidrar till såväl brett kunnande som spetskompetens. 

Vi söker nu en skicklig administratör till vårt team vid kemiska sektionen på Uppsala Universitet!

Arbetsuppgifter:

Som administratör handlägger du självständigt utbildningsadministrativa ärenden som t.ex. registrering, betygsrapportering och tentamenshantering inom kemiska sektionen. Till arbetsuppgifterna hör också att ge service till våra studenter samt vara ett stöd till våra lärare på kemi Ångström och kemi BMC.

En annan viktig del av ditt arbete är fakturahantering åt Kemi – BMC. Även i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå i tjänsten.

Som administratör kommer du att ingå i ett arbetslag som i nära samarbete med andra administratörer, lärare och studierektorer ansvara för att ge god administrativ service till våra studenter och medarbetare.

Kvalifikationskrav:

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. God datorvana och en god förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Erfarenhet av administrativt arbete.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi söker dig har mycket god samarbetsförmåga och ett självgående arbetssätt. Arbetet som administratör kräver att du är noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Erfarenhet av utbildningsadministration, gärna från universitet eller högskola.

Erfarenhet av universitetets administrativa system:

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Snarast möjligt

Anställningsform:  Tidsbegränsad anställning t.o.m. 20190630

Anställningens omfattning: 75 %

Upplysningar om anställningen lämnas av 
Johanna Johansson, administrativ chef, Johanna.Johansson@kemi.uu.se, Telefon:070-344 49 97

Välkommen med din ansökan senast den 18 november 2018, UFV-PA 2018/3803.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej