Inaktiv platsannons

Tillståndsspecialist - Vattenfall Eldistribution AB i Luleå

Om tjänsten

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
 
Vill du vara med och utveckla arbetet inom tillstånd och fastighetsfrågor i ett engagerat team? Avdelningen Tillstånd & Rättigheter på Vattenfall Eldistribution söker nu fler kompetenta medarbetare till sitt team i Luleå. Gruppen består av ett antal specialister som arbetar med fastighets-, tillstånds och rättighetsfrågor. Våra medarbetare finns i Solna, Trollhättan och Luleå.
 
Du kommer att
Beroende på vem du är och den kompetens du besitter kan arbetsuppgifterna i viss mån anpassas men ditt huvudsakliga ansvar är att självständigt driva koncessions/tillståndsprocesser för kraftledningar. Detta innebär att arbeta med:
  • Tillstånd/koncessionsansökningar
  • Samråd med myndigheter och allmänhet i tillståndsprocesser
  • Projektledning av externa konsulter
  • Fastighetsförvärv och rättighetssäkrande för våra elanläggningar
 
Vi söker dig som
Har en utbildning inom exempelvis lantmäteri, samhällsbyggnad, miljö eller annan relevant utbildning. Vidare har du erfarenhet av tillståndsfrågor, gärna relaterat till kraftledningar eller annan infrastruktur/produktion.
 
Då arbetet innebär kontakter med myndigheter, organisationer och privata aktörer så förutsätter vi att du är en utåtriktad person och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. I det här arbetet kommer du arbeta både självständigt och i grupp. Vi värdesätter noggrannhet, engagemang och det är en fördel om du är flexibel och kan hantera många arbetsuppgifter parallellt. Körkort klass B är ett krav.
 
Det är meriterande om du
Har erfarenhet kring tillståndsärenden samt mark- och fastighetsrättsligafrågor.
 
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
 
Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se 

Ö

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)